Me autamme yritystäsi käynnistämään toiminnan uudessa toimintaympäristössä sujuvasti. Tehdään yhdessä sijoittumis- ja kehittämissuunnitelma tulevaisuuteen. Palvelumme on maksutonta ja luottamuksellista. 

 

Etsitkö joustavaa ja edullista yritys-, teollisuus- tai logistiikkatilaa Oulun seudulta hyvillä yhteyksillä?

Tyrnävän teollisuustontit sijaitsevat alle 30 minuutin päässä Oulun keskustasta. Nelostie ja Oulun moottoritie sekä Oulun lentoaseman ja Oulun ja Raahen satamien läheisyys tarjoavat erinomaiset logistiset yhteydet .  

Syksyllä 2024 valmistuva Business Park Tyrnävä tarjoaa uutta liike- ja toimitilaa – tutustu tiloihin ja hintatietoihin tästä!

Sijaitsemme Oulun talousalueella riittävällä etäisyydellä keskustasta, että kustannukset ovat meillä huomattavasti Oulua edullisemmat. Meiltä saat isommankin tontit myös raskaan teollisuuden käyttöön seudun tärkeimpien kulkuväylien läheisyydestä. 

Tarjoamme niin toimintaa aloittaville kuin toimintaansa laajentaville yrityksille kattavat palvelut kaikissa sijoittumiseen liittyvissä asioissa:  tontit, toimitilat, työvoima, jne.

Kysy lisää yritystonteista: ota yhteyttä Lasse Lyijyseen, p. 040 555 4860, lasse.lyijynen@tyrnavankehitys.fi

 

Etsitkö edullista asumista luonnon äärellä, 20-30 minuuttia Oulun keskustasta?

Uusia tontteja varattavana Murron liikuntamaasta: 

  • Asunto tai omakotitalo metsään rajautuvalla tontilla
  • Ulkoilureitit ja liikuntamaan koko tarjonta kotiovelta
  • Kävelymatka kouluun ja päiväkotiin
  • Kauppakeskus Zeppelinin palvelut lähellä. 
  • Moottoritietä 20 minuutissa Oulun keskustaan 

 

Tyrnävän Murron kylä lyhyen matkan päässä Kauppakeskus Zeppelinistä tarjoaa kaiken tämän. Murrossa löydät edullisen tontin, jossa maastopyörä- ja lenkkeilyreitit sekä ladut lähtevät kotisi vierestä. Samalla Oulun kaupunkiseudun työpaikat ja harrastusmahdollisuudet ovat lähellä. Lue lisää: Oululaispariskunta löysi unelmiensa tontin Murron liikuntamaasta 

Kysy lisää tonteista ja asumisesta: ota yhteyttä Teija Mikkoseen, p. 044 497 1051, teija.mikkonen@tyrnava.fi 

 

Ota yhteyttä!