Etsitkö edullista yritys-, teollisuus- tai logistiikkatonttia Oulun seudulta hyvillä yhteyksillä?

28 minuutin päässä Oulun keskustasta sijaitsevan Tyrnävän teollisuustontit tarjoavat erinomaiset logistiset yhteydet Nelostielle ja Oulun moottoritielle, Oulun lentoasemalle sekä Oulun ja Raahen satamiin.  

Sijaitsemme Oulun talousalueella riittävällä etäisyydellä keskustasta, että kustannukset ovat meillä huomattavasti Oulua edullisemmat. Meiltä saat isommankin tontit myös raskaan teollisuuden käyttöön seudun tärkeimpien kulkuväylien läheisyydestä. 

Tarjoamme niin toimintaa aloittaville kuin toimintaansa laajentaville yrityksille kattavat palvelut kaikissa sijoittumiseen liittyvissä asioissa:  tontit, toimitilat, työvoima, jne.

Kysy lisää yritystonteista: ota yhteyttä Lasse Lyijyseen, p. 040 555 4860, lasse.lyijynen@tyrnavankehitys.fi


Etsitkö edullista asumista luonnon äärellä, 20-30 minuuttia Oulun keskustasta?

Asunto tai omakotitalo metsään rajautuvalla tontilla? Ulkoilureitit ja liikuntamahdollisuudet lähellä, moottoritietä Oulun keskustaan 20 minuutissa? 

Tyrnävän Murron kylä lyhyen matkan päässä Kauppakeskus Zeppelinistä tarjoaa kaiken tämän. Murrossa löydät edullisen tontin, jossa maastopyörä- ja lenkkeilyreitit sekä ladut lähtevät kotisi vierestä. Samalla Oulun kaupunkiseudun työpaikat ja harrastusmahdollisuudet ovat lähellä. Lue: Oululaispariskunta löysi unelmiensa tontin Murrosta 

Kysy lisää tonteista ja asumisesta: ota yhteyttä Teija Mikkoseen, p. 044 497 1051, teija.mikkonen@tyrnava.fi 

 

MITEN?

Me autamme yritystäsi käynnistämään toiminnan uudessa toimintaympäristössä sujuvasti. Tehdään yhdessä sijoittumis- ja kehittämissuunnitelma tulevaisuuteen. Palvelumme on maksutonta ja luottamuksellista. 


Ota yhteyttä!